Uusi liuotinaineeton, vesiohenteinen tuotesarja täyttää vaativatkin ympäristövaatimukset.

Kuluttajalle

Uutta luontoystävällistä teknologiaa jokaisen arkeen

10.11.2016
Soft Protector Oy on juuri tuonut markkinoille vallankumouksellisen puhdistusteknologian ensimmäisenä Pohjoismaissa. Softcare-tuotteet perustuvat keksintöön, jolla voidaan korvata vahvat liuottimet ja korkean pH:n ainesosat. 


Uusi liuotinaineeton, vesiohenteinen tuotesarja täyttää vaativatkin ympäristövaatimukset. Sarja sisältää tuotteita sekä kuluttaja- että ammattilaispuolelle. Kuluttajille suunnatuista tuotteista löytyy oma pesuaineensa monille kodin ongelmakohdille. Softcare Power Wash -erikoispesuaine soveltuu kaikille kodin koville pinnoille, kuten keittiöön, olohuoneeseen ja lattioille. Myös uunin puhdistukseen ja kylpyhuoneeseen on omat tehokkaat, ekologiset puhdistusaineensa. Softcare takkalasin ja noen puhdistusaine on erinomainen takkalasien ja pintojen puhdistukseen suunniteltu aine. Se ei naarmuta lasia, mutta irrottaa tehokkaasti noen ja muun lian pois.


25 vuotta ja tuotteita yli 25 maassa

Softcare-merkki tunnetaan kaikissa Pohjoismaissa erityisesti suojaus- ja hoitotuotteistaan, joiden markkinaosuus on Suomen huonekalukaupassa 80 %. Yritys on aina panostanut korkeaan laatuun, käyttöturvallisuuteen ja luontoystävällisyyteen – raaka-aineet, pakkaukset ja toimintatavat valitaan aina niin, että ne kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. 


Luontoystävällisyys, tuotteidemme turvallisuus ja suomalaisuus ovat arvoja, joista haluamme pitää kiinni.


Yritys täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Uudella tuotesarjallaan Soft Protector Oy haluaa paitsi juhlistaa pitkää taivaltaan, myös osoittaa olevansa edelleen tuotekehityksen kärjessä ja korostaa luonnonsuojelun merkitystä yhtiön toiminnassa.


……………

Softcare-puhdistusteknologia valloittaa maailmaa 

 Soft Protector on löytänyt kasvupolkunsa valmistamalla ympäristöystävällisiä, tehokkaita täsmätuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Suomalaista puhdistus- ja suojaus-teknologiaa viedään yli 25 maahan ja yli puolet yrityksen liikevaihdosta tulee jo viennistä. Uusien Softcare-tuotteiden päämyyntikanavat ovat rautakaupat, päivittäistavaramyymälät ja yhtiön oma verkkokauppa: www.softcare.fi


Katso myös Softcare-videot

Soft Protector Oy

Suomalainen Soft Protector on 25-vuotisjuhlansa kunniaksi kehittänyt käyttäjälleen turvallisten ja silti puhdistusteholtaan ylivoimaisten puhdistusaineiden sarjan.
Yrityksen verkkosivut