Bisnes

Vähemmän melua, enemmän energiatehokkuutta

28.11.2016
Lumon on parvekelasitusten markkinajohtaja maailmassa ja edelläkävijä, jonka tuotteilla vähennät tehokkaasti meluhaittoja ja lisäät rakennuksen energiatehokkuutta.


Yli miljoona maailmanlaajuista ja reilut 100 000 saksalaista asiakasta ei voi olla väärässä. 

– Lumonin tinkimätön laatu ja jatkuva tuotekehitys on tuottanut tulosta. Haluamme olla jatkossakin parvekelasituksen edelläkävijä. Oma tuotekehitysosastomme pitää lasituksemme kehityksen kärjessä ja tarjoaa toimivimmat ratkaisut tämän päivän vaatimuksiin, Lumon Deutschland GmbH:n toimitusjohtaja Tero Ruusu toteaa.


Apua melunhallintaan ja energiatehokkuuteen

Mitkä ovat suurimmat uudisrakentamisen ja saneerauskohteiden haasteet Saksassa juuri nyt?  Melunhallinta ja energiatehokkuus, projektipäällikkö Andreas Karst vastaa. 

– Saksassa rakennetaan tilanpuutteen vuoksi lähelle rautateitä, lentokenttiä ja valtaväyliä, jolloin melunhallintaan on pakko kiinnittää huomiota. Tietyt kaupungit (esimerkiksi Hampuri) myös tukevat saneerauskohteita, joissa panostetaan melunhallintaan. Olemme tuotteissamme käytetyn erikoislasin ja paksuuksien puolesta parvekelasitusten edelläkävijä melunhallinnassa ja meillä on työkalu, jonka avulla voimme tehdä laskelmat, millaisen ratkaisun asiakas tarvitsee.

Lumonilla on laskentatyökalu myös energiatehokkuuteen. 

– Voimme laskea asiakkaalle, kuinka paljon hän säästää energiakustannuksissa parvekelasituksen ansiosta, mikä on tärkeä tieto erityisesti sijoittajille. Voimme myös tehdä tarkat laskelmat projektin kustannuksista, jolloin vältytään ikäviltä yllätyksiltä matkan varrella.


Kaikki yhdellä sopimuksella

Karst korostaa, että Lumon on toimija, joka hoitaa asiakkaan projektin kokonaisvaltaisesti suunnittelusta ja kustannuslaskennasta tuotetoimituksiin ja asennukseen saakka – yhdellä sopimuksella.

Myös luotettavuus on avainasia. 

– Olemme toimineet Saksan markkinoilla jo reilut 20 vuotta ja toimittaneet tuotteitamme noin 100 000 asiakkaallemme. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita asiantuntevan paikallisen organisaation kautta. Tuotteemme tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestä, kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta, mikä on luonnollisesti kaiken ydin. Sen varaan on helppo rakentaa, Ruusu täydentää.

www.lumon.de

Lumon

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni.
Yrityksen verkkosivut