Saumaton yhteistyö työnantajien, työtä hakevien, Rent-X:n toimialakohtaisten agenttien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa luo kasvua kaikille osapuolille.

Bisnes

Vastuullista henkilöstövuokrausta

27.09.2018

Talouden kasvun myötä yritysten on ollut yhä vaikeampaa löytää uusia, ammattitaitoisia työntekijöitä. Ruuhkahuiput ja äkilliset sairauslomat lisäävät osaavan henkilöstön tarvetta entisestään. Vuokratyövoiman käyttö on nopea ja tehokas tapa tasata ruuhkahuippuja ja sen käyttö kasvoi viime vuonna seitsemän prosenttia.


Rent-X Oy on suomalainen, yli kymmenen vuotta henkilöstövuokrausalalla toiminut yksityinen yritys, jolla on laaja ymmärrys eri toimialojen erityispiirteistä. Rent-X yhdistää työnantajat ja työntekijät vuokraamalla luotettavia metalli-, konepaja- ja telakkateollisuuden, matkailu- ja ravintola-alan, ICT-alan, rakennusteollisuuden kaupan alan, myynti- ja markkinointialan sekä siivousalan ammattilaisia.


Kotimainen ja läpinäkyvä

Rent-X:n kanssa yhteistyössä toimivat toimialakohtaiset agentit välittävät huolellisesti valikoitua työvoimaa kotimaasta, EU-alueelta sekä sen ulkopuolelta. 

– Tulipa työvoima ulkomailta tai löydämme ammattilaiset Suomesta, toimimme läpinäkyvästi ja ketterästi. Ulkomaalaisen työvoiman osalta hoidamme maahantuloon ja asumiseen liittyvät palvelut avaimet käteen -periaatteella Suomen lakien ja asetusten mukaan, yksityiseltä toimijalta ostopalveluna hoidettua työterveyshuoltoa myöten. Maksamme vähintään TES:in mukaiset palkat ja verot Suomeen ja hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet asianmukaisesti. Yrityksemme löytyy myös Tilaajavastuulaki.fi -sivuilta, selvittää toimitusjohtaja Nina From.

– Työvoiman vuokrauksessa luottamus ja yhteistyö ovat avainsanoja. Tämä on ihmisten välistä kanssakäymistä, ihmiset ovat toimintamme keskiössä. Ilman luottamusta ei synny mitään ja ilman yhteistyötä jokainen saa vähemmän. Näin toimimalla yritysten ja työntekijöiden kohtaantohaaste voidaan ratkaista yhdessä ja kaikki voittavat, korostaa From.


Rekrytoinnin voi ulkoistaa

Sopivan työntekijän löytäminen on varsinkin pk-yritykselle työläs haaste ja epäonnistumisen riski on iso. Rent-X auttaa yrityksiä myös suorarekrytoinnissa. 

– Kartoitamme yhdessä tilaajan kanssa yrityksen tarpeet ja hyvä markkinatuntemuksemme yhdessä laajan kontaktiverkostomme kanssa antaa parhaat mahdollisuudet löytää oikea henkilö. Suorahakupalvelumme kattaa kaikki hakuprosessin vaiheet valittujen henkilöiden tehtävässä menestymisen seurantaan asti. Voimme olla rekrytointiprosessissa mukana myös vain osittain, jos näin sovitaan, kertoo From.


www.rent-x.fiHenkilöstövuokraus Rent-X Oy

Henkilöstövuokraus & suorahaku ammattitaidolla Henkilöstövuokraus Rent-X Oy on suomalainen vuonna 2006 toimintansa aloittanut, yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Yhdistämme työnantajat ja työntekijät vuokraten luotettavia ammattilaisia eri aloille. Toimintamme perustuu vankkaan henkilöstövuokrausalan kokemukseen, ketterään, luotettavaan ja läpinäkyvään tapaan toimia sekä erinomaisiin yhteistyökumppaneihin. Etsimme asiakkaillemme myös suoraan henkilöitä eri tehtäviin. Markkina- ja mediatuntemus yhdessä laajan kontaktiverkoston avulla antaa parhaat välineet ehdokkaiden löytymiseen. Suorahakupalvelumme kattaa kaikki hakuprosessin vaiheet, myös osarekrytointi on mahdollista.
Yrityksen verkkosivut