Bisnes

Vieser Oy uudisti lattiakaivon designin

27.11.2017

Vieser Oy valmisti uudenlaisen lattiakaivojärjestelmän, joka näyttää hyvältä, on helppo asentaa ja loppukäyttäjälle yksinkertainen puhdistaa. Kaikki Vieser Oy:n tuotteet valmistetaan Suomessa, Kauhajoen tehtaalla.


Kun Vieser on jo nyt selkeä markkinajohtaja alallaan, kuinka se vielä voi kasvaa?

– Vieserin vauhti ei pysähdy eikä yritys jää nojaamaan nykyisiin markkinaosuuksiin. Päinvastoin, kun markkinoilla menee hyvin, tuotekehityksessä lisätään vauhtia!, vastaa tuotespesialisti Iiska Kaukola-Risku.

Vieser Oy tekee omista tuotteistaan modernin näköisiä tuomalla perinteiseen lattiakaivon kanteen uusia värimalleja, jotka istuvat hyvin tämän päivän kylpyhuoneen värimaailmaan.

– Kansien tuotekehittelyssä olemme tulleet täysin uuden sisustukseen vaikuttavan asian äärelle. Aikaisemmin tuotevalikoimamme pysyi betonin sisällä huomaamattomana, mutta nyt olemme tulleet esiin kylpyhuoneen pinnan päälle näkyvään osaan, Kaukola-Risku toteaa.


Lattiakaivon kansi on kylpyhuoneen uusi sisustuselementti

– Uusin tuotteemme Vieser Line on lanseerattu muutama kuukausi sitten ja markkinoilla on ollut hyvä vastaanotto, kertoo Suomen myyntipäällikkö Kai Setälä tyytyväisenä.

– Tuotteen asennettavuus, turvallisuus ja puhdistettavuus on saanut kiitosta laajasti, hän jatkaa.

Vieser Line on alan ammattilaisten luoma linjakas lattiakaivojärjestelmä, jonka pohjalla on perinteinen lattiakaivo – mutta kansi on isompi ja tyylikkäämpi. Vieser Line sijoitetaan vaihtoehtoisesti joko seinän viereen tai keskelle lattiaa ja asennustyö tehdään normaaliin tapaan. Kansi voidaan laatoittaa samalla laatalla kuin kylpyhuoneen lattia, jolloin kaivo häviää näkyvistä lähes kokonaan tai vaihtoehtoisesti voidaan valita tyylikäs harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansimalli.

– Isoja lattialaattoja käytetään kylpyhuoneessa yhä enemmän, ja haluamme omalla tuotteellamme olla tässä trendissä mukana. Vieser Line noudattelee

isojen lattialaattojen muotoa ja sopii täydellisesti niiden joukkoon rikkomatta lattian visuaalisuutta, Setälä sanoo.

Tuotekehitys jatkaa kulkuaan, ja uusia lattiakaivokansien malleja on jo suunnitteilla.

 

Lisätietoja:

www.vieser.fi I vieser@vieser.fi

+358 20 746 4400

Vieser

Suomessa valmistettu Vieser Line on ihanteellinen lattiakaivojärjestelmä kosteisiin tiloihin. Helppo ja nopea asennus ja vaivaton puhdistaminen yhdistyvät yksilölliseen designiin ja tyylikkyyteen, joka luontevasti täydentää kotisi sisustuksen.
Yrityksen verkkosivut