Kuluttajalle

Miksi tyytyä vähempään, kun voit saada täyden 360° kuuntelukokemuksen?

19.06.2018

Kuulonhuollon uusi aikakausi Oticon Opn-kuulokojeiden myötä.


Oticonin uusi teknologia mahdollistaa sen, että Oticon Opn kuulokoje on riittävän nopea ja tarkka käsittelemään ja seuraamaan monimutkaisia äänimaailmoja sulkematta pois tärkeitä äänilähteitä. Teknologia mahdollistaa hälyn poistamisen jopa sanojen välistä.  

– Tämä on merkittävä käänne kuulonhuollossa ja avaa huonokuuloisille oven maailmaan, jossa he pystyvät taas osallistumaan aiemmin välttelemiinsä vilkkaisiin sosiaalisiin tilanteisiin, Audmet Oy:n toimitusjohtaja Pekka Huhtinen toteaa.

Oticon Opn-teknologia pohjautuu tietoon siitä, miten aivot toimivat kuulemisprosessissa. Rajoittamaton kuunteluympäristö antaa aivoille pääsyn tasapainoiseen äänimaailmaan ja tukee aivoja niiden luonnollisessa tavassa tulkita ääniä, myös haastavissa kuunteluympäristöissä. 


Saat puheesta selvää myös ryhmätilanteissa

Tulokset kahdessa itsenäisessä tutkimuksessa* todentavat sitä, että Oticon Opn kuulokojeet tarjoavat läpimurron kuulonhuollon kahden suurimman haasteen ratkaisussa. Nämä ovat puheesta selvän saaminen melussa ja kanssakäynti usean puhujan kanssa. Tutkimusten perusteella Oticon Opn parantaa puheesta selvän saamista jopa 75 % ravintolan kaltaisessa ympäristössä. 

– Se tarkoittaa, että käyttäjät voivat osallistua aktiivisesti 5 dB meluisammissa ympäristöissä. Tämä on ratkaisevaa siinä, pysytkö mukana keskusteluissa vai et, Huhtinen kertoo.

Ryhmätilanteissa, kun puhujia on useammalla suunnalla, kuulokojeilta vaaditaan edessä olevan henkilön kuulemisen lisäksi myös kykyä kuunnella sivulla olevia puhujia. Oticon Opn kuulokojeiden teknologia päihittää selkeästi kilpailevat teknologiat, mikä asettaa Oticon Opn:in aivan omaan luokkaansa useamman puhujan tilanteissa. 


Oticon Opn kuulokojeet yhdistyvät suoraan matkapuhelimeen

Laadukas ääni on mahdollista suoratoistaa iPhonesta tai Applen muista tuotteista suoraan Oticon Opn-kuulokojeisiin. Muihin puhelinmerkkeihin tarvitaan pienikokoinen lisälaite suoratoistoa varten.


Maailman ensimmäinen kuulokoje internet-yhteydellä – Oticon -pilviratkaisun avulla Oticon Opn voidaan linkittää IFTTT-verkkoon. 


*Le Goff ja Beck 2017, Oticon Whitepaper


Tiedustelut: 

Audmet Oy | Puh. 09 2786 2081 | www.oticon.fi

Oticon

Mottomme on People First – ihmiset etusijalla. Olemme sitoutuneet innovoimaan tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Ydinajatuksenamme on ollut aina huonokuuloisten auttaminen.

Varaa aika kuulontutkimukseen! Ma-pe klo 9-11 ja 13-15
Puh. 09 2786 2041
Yrityksen verkkosivut