KOHDENNETTUA SISÄLTÖMARKKINOINTIA

Painetut julkaisut yhdessä asiantuntijakanavamme Editori.fi:n kanssa tarjoavat ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja sekä mielenkiintoisia palveluita ja tuotteita niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

 

Kysy lisää

TARJOAMME

Asiantuntija-artikkeli

Kysy lisää

Lehdistötiedotteet

Kysy lisää

Digikampanjat

Kysy lisää

Nettisivut
sisältöineen

Kysy lisää

Sidosryhmälehdet
Messulehdet
Yritysjulkaisut

Kysy lisää

Asiakasreferenssit
Asiakastarinat

Kysy lisää

ASIAKASKUNTAMME ON LAAJA

 Olemme tehneet kampanjoita yhteistyössä UPM Oyj:n, Etteplan Oyj:n ja Technopolis Oyj:n kaltaisten pörssiyhtiöiden, Medigoon ja Wirepassin kaltaisten kasvuyritysten sekä lukuisten start-upien kanssa, oppilaitoksia kuten Finland University ja Turun ammattikorkeakoulu tai yhteiskunnallisia tahoja, kuten Business Oulua, Cleantech Finlandia tai Keravaa unohtamatta. 

Pyrimme saamaan yhteistyökumppanimme viestin esille mahdollisimman monessa merkityksellisessä kanavassa. Siksi yhteistyöverkostoomme kuuluu cision.com-lehdistötiedotepalvelu. Lehdistökanavan kautta olemmekin onnistuneet herättämään mielenkiintoista keskustelua nostamalla esille yritysnäkökulman toimitusten suuntaan.

Kaikki yritykset

TUOTANTOAMME


Lataa lisää

SISÄLTÖMARKKINOINTI

 Natiivi- ja sisältömarkkinointi antaa yrityksille kiinnostavan mahdollisuuden pureutua syvemmälle oman liiketoiminnan hyötyihin, ratkaisun tuomiin kustannussäästöihin sekä avata monimutkaisempia ratkaisu- ja palvelukonsepteja oikealle kohderymälle. Sisältömarkkinoinnissa mietitään tarkkaan, mitä sisältöä nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille tarjotaan. Millainen tieto on juuri heille relevanttia? Mikä auttaa ostopäätösten teossa? Asiakas kokee oikeaan aikaan, oikeassa kanavassa tarjotun mielenkiintoisen sisällön usein hyväksi palveluksi. Mikäs sen parempaa! 

Sisältömarkkinointia käyttävät yritykset huomaavat, että tällä tavoin voidaan parantaa kustannustehokkaasti kilpailukykyä ja nostaa oman brändin arvoa.

Lue lisää sisältömarkkinoinnista IAB Finlandin natiivimainonnan oppaasta

Tästä

SISÄLTÖMARKKINOINTIA PRINTTIIN JA DIGIIN

 Tuotamme asiantuntijajulkaisuja eri mediakanaviin mielenkiintoisilla teemoilla, joissa yritysten avainhenkilöt toimivat asiantuntijoina ja tuovat sen hetken tuoreimman näkökulman esille tarkasti kohdennetulle kohderyhmälle. Olemme saaneet aikaan erinomaisia tuloksia, johon voit tutustua tästä: Lehtien tutkimustulokset ja Digikampanjan tulokset. Toteutamme kaikki projektit aina avaimet käteen -periaatteella, jotta viemme mahdollisimman vähän asiakkaidemme arvokasta aikaa. 

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien mediatalojen arvostettujen brändien, kuten Bluewingsin, Talouselämän, Arvopaperin ja ET-lehden kanssa.

Kysy lisää

MUUTAKIN KUIN MEDIAA

 Emme työskentele pelkästään median parissa, vaan toteutamme myös laajempia sisällöllisiä projekteja, kuten Business Class -lehdet, messulehdet, järjestölehdet sekä sähköiset toteutukset. Ammattitaitoiset toimittajamme osaavat rakentaa yrityksen toimintaa syvällisemmmin luotaavia kokonaisuuksia projektipäällikön koordinoimana. Tästä hyvä esimerkki Logisticar Oy:lle toteuttamamme “pikaopas”, josta tehtiin arvokas yrityslahja muistikirjapainoksella. 

Kauttamme saa sisältöä niin verkkosivuille, yritysesitteeseen kuin asiakascaseen. Kokemusta on runsaasti ja olemme ketterä sekä idearikas toimisto. Kerro meille yrityksenne tarpeista ja rakennetaan yhteistyössä toimiva kokonaisuus!

Kysy lisää

TARINAMME RUUMISHUONEELTA KALEVANKADULLE

 Sisältömarkkinointia vuodesta 2008

 

”Tarinanamme käynnistyi Helsingin Eirasta, toimistoltamme Eiran sairaalan vanhalta ruumishuoneelta, josta voisin kertoa muutaman ihokarvat pystyyn nostattavan kummitustarinan. Onneksi ”nomen est omen” ei meidän osaltamme toteutunut ja seuraavaksi toimituksemme pääkallopaikaksi valikoitui Helsingin ”iloisena talona” tunnetun ravintolan eloisa naapurusto Ratakadulla. Olemme historiamme varrella ehtineet toimia myös sivistyksen kehdossa Rikhardinkadun kirjastoa vastapäätä sekä suomalaisen uutisvirran ytimessä Pasilassa Ison pajan ja Pöllölaakson välissä ennen kuin löysimme nykyisen kotimme Kalevankadulta. Vuosien varrelle mahtuu siis monta värikästä toimitilaa, lukuisa määrä tyytyväisiä asiakkaita eri toimialoilta sekä erilaisia palvelukonsepteja markkinoinnin ja viestinnän kentältä. Nyt vuonna 2019 olemme uusien mielenkiintoisten projektien äärellä! Kerron mielelläni lisää tuoreimmista yhteistyömahdollisuuksistamme.” 


Valtteri Rantalainen 

toimitusjohtaja 

Kysy lisää

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoa palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää sekä annamme huikean tarjouksen juuri teille sopivasta kokonaisuudesta.

YHTEYSTIEDOT

Editor Helsinki
Kalevankatu 31 A 6
00100 Helsinki

Valtteri Rantalainen
toimitusjohtaja
+358 (0)40 561 7703 

Sähköpostit muotoa:
etunimi.sukunimi@editorhelsinki.fi
www.editori.fi