Tarinamme ruumishuoneelta Kalevankadulle

”Tarinamme sai alkunsa Helsingin Eirasta, toimistoltamme Eiran sairaalan vanhalta ruumishuoneelta, josta voisin kertoa muutaman ihokarvat pystyyn nostattavan kummitustarinan. Onneksi ”nomen est omen” ei meidän osaltamme toteutunut ja seuraavaksi toimituksemme pääkallopaikaksi valikoitui Helsingin ”iloisena talona” tunnetun ravintolan eloisa naapurusto Ratakadulla.

Olemme historiamme varrella ehtineet toimia myös sivistyksen kehdossa Rikhardinkadun kirjastoa vastapäätä sekä suomalaisen uutisvirran ytimessä Pasilassa, Ison pajan ja Pöllölaakson välissä, ennen kuin löysimme nykyisen kotimme Kalevankadulta. Vuosien varrelle mahtuu siis monta värikästä toimitilaa, lukuisa määrä tyytyväisiä asiakkaita eri toimialoilta sekä erilaisia markkinoinnin ja viestinnän palvelukonsepteja. Nyt, vuonna 2020, olemme uusien mielenkiintoisten projektien äärellä. Kerron mielelläni lisää tuoreimmista palveluistamme.”

Valtteri Rantalainen, toimitusjohtaja

 

EDITORIN TIIMI

Valtteri Rantalainen
Toimitusjohtaja
valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi
Puh: 040 561 7703

Jarmo Perälä
Operatiivinen johtaja
jarmo.perala(a)editorhelsinki.fi
Puh: 0400 747 761

Terhi Backman
Vastaava tuottaja
terhi.backman(a)editorhelsinki.fi
Puh: 050 611 26

Silja Maimanen
Vastaava tuottaja
silja.maimanen(a)editorhelsinki.fi
Puh: 045 612 3719

Christian Ehrström
Vastaava tuottaja
christian.ehrstrom(a)editorhelsinki.fi
Puh: 0400 236 851

Mira Kurvinen
Vastaava tuottaja
mira.kurvinen(a)editorhelsinki.fi
Puh: 050 342 3343

 Jenni Hyttinen
AD, tuotantopäällikkö
jenni.hyttinen(a)editorhelsinki.fi
Puh: 044 566 6786

 

TOIMITTAJAMME

Maija-Liisa Saksa
maija-liisa.saksa(a)editorhelsinki.fi

"Rautaista ammattitaitoa ei saa kuin töitä tekemällä. Erikois- ja ammattilehtien toimittaminen toi minulle tietoa ja ymmärrystä yhteiskunnan eri aloilta. Sadat ja tuhannet kirjoittamani jutut opettivat minulle valttini: ytimekkyyden ja luettavuuden."

 

Eila Lokka
eila.lokka(a)editorhelsinki.fi

”Olen energinen viestinnän asiantuntija Ylöjärveltä. Olen kirjoittanut Editorin julkaisuihin jo kymmenen vuotta kymmenistä eri aiheista. Minulla on kahdenkymmenen vuoden kokemus sisällöntuotannosta erilaisiin yritysjulkaisuihin, tiedotteisiin, verkkoon, sosiaaliseen mediaan sekä aikakauslehtiin. Odotan vieläkin jokaista toimeksiantoa uteliaana: mihin asiaan pääsen perehtymään seuraavaksi? Mitä uutta opin tänään?”

 

Timo Mansikka-aho
timo.mansikka-aho(a)editorhelsinki.fi

"Vaikka faktoihin perustuva tarinallistaminen on laaja-alaisesti sydäntäni lähellä, myös talouden ja markkinoinnin tekstit syntyvät jopa tavanomaista luontevammin. Insinöörisuvun mustana lampaana ja teollisuuskaupungin kasvattina geeniperimäni tarjoaa luontevan ponnistusalustan myös teknisille artikkeleille, perusteollisuudesta B2B-viestinnän kautta ICT:n ja digitalisaation viimeisimpiin ilmiöihin. Also in English."

Jari Peltoranta
jari.peltoranta(a)editorhelsinki.fi

"Olen vapaa toimittaja, KTM. Kirjoitanut monipuolisesti erityisesti teknis-taloudellisista aiheista jo neljännesvuosisadan ajan. Ydinaiheitani ovat olleet rakentaminen,  B-to-B, teollisuus, kestävä kehitys, vastuullisuus, ympäristö."

Nadia Paavola
nadia.paavola(a)editorhelsinki.fi

 ”Olen kokenut journalisti, joka innostuu aiheesta kuin aiheesta. Uskon tarinoiden voimaan ja napakkaan kerrontaan, joka tempaa mukaansa. Voit tutustua töihini myös osoitteessa medianadia.com.”

Timo Sormunen
timo.sormunen(a)editorhelsinki.fi

"Olen kokenut toimittaja ja viestintäosaaja, joka tuntee monipuolisesti taloutta, työelämää ja yritysmaailmaa. Olen työskennellyt vuosien varrella niin sanomalehdissä kuin mainos- ja viestintätoimistoissa. Yrittäjä (TSV Communication) olen ollut vuodesta 2007 lähtien."

Kati Keturi
kati.keturi(a)editorhelsinki.fi

"Viestintämenneisyys Nokiassa, Verohallinnossa ja alan toimistoissa. Vapaana toimittajana aiheina mm. tekoäly, koulutus, työhyvinvointi, rakentaminen ja uusiutuva energia. Mukana Editor Helsingissä alusta asti. Rakastan sanoja ja lauseita, mutta olennaista on ihminen sanojen takana. Parasta työssäni onkin keskustelu ihmisten kanssa. Kirjoitan myös englanniksi."