Uudenlainen pientalotyyppi haastaa rivitalot tarjoamalla päätyasunnon edut – avaramman pihan ja kolmeen suuntaan aukeavat ikkunat – useimmille kodeille.

Kuluttajalle

Apilatalo – uudenlaista arkkitehtuuria ja avarat pihat

10.11.2016
Uusi apilatalo rakentuu Painiittyyn, joka sijaitsee Leppävaaran kupeessa aivan Helsingin ja Espoon rajalla. Kehä I kulkee läheltä, ja Leppävaaran asemalta pääset Helsingin keskustaan alle vartissa.


Hartela rakentaa Painiittyyn jo toisen yhtiön suosituksi osoittautuneita apilataloja. Uudenlainen pientalotyyppi haastaa rivitalot tarjoamalla päätyasunnon edut – avaramman pihan ja kolmeen suuntaan aukeavat ikkunat – useimmille kodeille. Näillä pihoilla et grillaa kylki kyljessä naapurin kanssa, ellette sitten nimenomaan halua. 

Arkkitehtuuriltaan modernin skandinaaviset apilatalot ovat yksinkertaisia, mikä lisää tilan tuntua avarissa asunnoissa. Suuret ikkunat ja liukuovet terasseille liittävät sisä- ja ulkotilan yhdeksi kokonaisuudeksi. Hyvin suunniteltuja yhteisiä piha-alueita ympäröivät luonto ja ulkoilualueet. 


Sinä valitset, me rakennamme 

Kun varaat kodin Heikunankujasta, kuuluu hintaan mahdollisuus vaikuttaa oman kodin valintoihin enemmän kuin tavallisesti on tapana. Saman kokoisissakin pohjissa on pientä vaihtelua asunnosta toiseen, joten vertaile ratkaisuja huolella. 

Myös uuden kodin sisustus lähtee Heikunankujassa tulevista asukkaista, jotka saavat valita sisustustyylipaketin neljästä erilaisesta vaihtoehdosta. Onko tyylisi pelkistetty Muoto, harmoninen Haiku, skandinaavinen Riemu vai klassinen Villa? Sinä päätät. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita lisähintainen autopaikka tai lisähintainen terassilasitus. 


Palvelut ja luonto lähellä 

Painiitty on erittäin kätevässä paikassa valmiiden liikenneyhteyksien, monipuolisten palveluiden ja ympäröivän vanhemman asutuksen lomassa. Vaikka ollaan pääkaupunkiseudun ytimessä, aluesuunnittelussa on onnistuttu säilyttämään luonnonläheisyys ja myös luomaan uusia ulkoilureittejä painiittyläisten kotioville. 

Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin sekä suunnittele ja varaa oma kotisi netissä: www.hartela.fi/heikunankuja

Hartela

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää