– Askola kasvaa ja kehittyy, Jouni Martikainen iloitsee.

Bisnes

Askolassa on erinomaiset edellytykset sekä asumiselle että liiketoiminnalle

07.10.2016

Itä-Uudellamaalla sijaitseva Askola tarjoaa asumisen, työskentelyn ja yritystoiminnan kannalta erinomaisen yhdistelmän. Kunta on pääkaupunkiseudun äärellä vain reilun puolen tunnin ajoetäisyydellä.

– Moni kulkee täältä päivittäin esimerkiksi pk-seudulle. Yritystoiminnan näkökulmasta sijaitsemme niin sanotun Kehä V:n varrella, mikä tarjoaa hyvät logistiset yhteydet myös muihin ilmansuuntiin, vt. Kunnanjohtaja Jouni Martikainen valottaa.
 Sijainti tuo mukanaan myös kohtuuhintaisen rakentamisen ja elämisen edellytyksiä. Kunta tarjoaa tonttimaata kiintein hinnoin. 

– Omakotiunelman toteuttamisen on tarjolla pelto- tai metsätontteja 23 eurolla neliö ja yritystontteja hyvien kulkuyhteyksien varrella 14 euroa neliö. Aktiivisen kaavoituksen avulla pidämme haluttuja tontteja koko ajan tarjolla.

Askolan asukasmäärä on kasvanut koko 2000-luvun keskimäärin prosentin vuosivauhtia, mikä sekä vahvistaa julkisia palveluita että kasvattaa myös yksityisen palveluiden kirjoa. Pientaloasuminen yhdistyy perinteisen maalaisympäristöön, kun esimerkiksi Porvoonjokilaakson valtakunnallisesti arvokas maisema-alue halkoo kuntaa.

– Yritystoiminnan suhteen sijaintimme on erinomainen mm. tavaraliikenteen suhteen esimerkiksi Porvoon jalostamoille, Vuosaaren Satamaan tai Helsinki-Vantaan lentokentälle, Martikainen päättää.

Askolan kunta

Askolan kunta sijaitsee itäisellä Uudellamaalla.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää