Kuluttajalle

Easy Soda -korkki mullistaa virvoitusjuomamarkkinat

13.05.2016

Suomalaisyritys Limonaden huikea innovaatio Easy Soda -korkki muuttaa veden limonadiksi. Pienestä korkista syntyy näppärästi puoli litraa virvoitusjuomaa.

Tuotteen idea on yksinkertainen. 

– Pulloon lasketaan vettä, kierretään Easy Soda-korkki kiinni, kunnes kuuluu naksahdus ja aromi alkaa valua pulloon. Käännetään pullo ylösalaisin, uusi kierto, jolloin hiilihappo vapautuu pulloon ja juoma on valmis, tuotteen kehittänyt Limonade Oy:n toimitusjohtaja ja keksijä Kaj Pelamo kuvailee.


Vähäkalorinen virvoitusjuoma

Yhdestä korkista valmistuu puoli litraa valmista juomaa ja tällä hetkellä makuvaihtoehtoja on neljä: sitruuna, cola, appelsiini ja vichy. 

– Olemme lähteneet liikkeelle tutuilla perusmauilla, koska tuote on vielä uusi. Mahdollisuuksia valmistaa erilaisia makuvariaatioita on kuitenkin rajattomasti, Pelamo toteaa. Yhtiö aikookin esitellä vielä tänä kesänä uusia vitaminoituja juomia ja tuoda markkinoille lisää makuja.

Easy Soda -juomat ovat myös perinteisiä virvoitusjuomia terveellisempiä vaihtoehtoja. 

– Makeutukseen on käytetty sukraloosia, joten Easy Soda-juomat ovat vähäkalorisia. Esimerkiksi appelsiinijuomassa ei ole lainkaan sokeria.


Markkinoiden ekologisin virvoitusjuoma

Pelamon keksinnön suurin etu on se, että se vie hyvin vähän tilaa niin vähittäiskaupan kuin kuluttajankin näkökulmasta. –Trukkilavalle mahtuu 30 000 korkkia, kun esimerkiksi tavallisia limupulloja mahtuu siihen vain 1 500. Sama suhde pätee myös kauppojen hyllytilaan. Logistiikkakin on ekologista, kun yhteen kuljetukseen mahtuu moninkertainen määrä korkkeja pulloihin verrattuna.

Korkki valmistetaan teollisuuden kierrätysmateriaalista ja se on energiajätteenä kierrätettävää, joten voitaneen todeta, että Easy Soda on markkinoiden ekologisin virvoitusjuoma.

Juomakorkki kulkee myös näppärästi mukana esimerkiksi matkaillessa tai urheillessa. 

– Moni veneilijä on todennut, että veneessä on rajallisesti tilaa, mutta nyt mukaan voi ottaa myös limua. Korkki sujahtaa myös näppärästi lentokoneessa käsilaukkuun tai urheilijan varustekassiin.


Kohti kansainvälisiä markkinoita

Suomalaiset suuret kauppaketjut aloittivat huhtikuussa myymään Easy Soda-korkkeja. 

– Kysyntä on lyönyt meidät ällikällä jo pelkästään Suomessa, mutta todella iso yllätys on ollut huikea kansainvälinen kiinnostus, Pelamo ihmettelee.

Limonade neuvotteleekin jo ensimmäisestä 14 miljoonan korkin vientitilauksesta ja liiketoimintasuunnitelmassa on viennin aloittaminen 42 maahan. 

– Tällä hetkellä käymme neuvotteluja 35 maahan. Tähtäämme siis hyvin vahvasti kansainvälisille markkinoille, Pelamo toteaa. www.easysoda.eu

Limonade

EasySoda-virvoitusjuomakorkilla valmistat itsellesi puoli litraa valmista hiilihapollista juomaa. Valitse oma makusi, vapauta aromi ja hiilihappo pulloon, nauti!
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää