Bisnes

Escarmat on luotettavan automaatio-osaamisen oikea osoite

28.04.2017

Yhtiössä on sisäistetty se, että nopeus ja luotettavuus ovat asiakkaiden projekteissa valttia. – Sopimusvalmistaja ei voi olla pullonkaula asiakkaan projektissa. Siksi toimitusvarmuutemme on 100 %, toimitusjohtaja Veikko Junttila toteaa.


Sähkötekniikan ja automaation työvaiheet ovat toimintaa, joissa tarvitaan tinkimätöntä ammattitaitoa, nopeutta ja joustavuutta.

– Luotettavuus on valttikorttimme. Se tarkoittaa, että toimintamme on laadukasta alusta loppuun ja pysymme mukana asiakkaan projektissa tiukassakin aikataulussa. Toimitusvarmuutemme oli tuoreen raportin mukaan 100 % ja laatu 99 % - niistä pidämme kiinni. 

Vuonna 1994 perustettu Escarmat Oy työllistää Vaasassa reilut 90 osaajaa.

– Henkilöstömme osaamisesta kertoo mielestäni se, että olemme koko toimintamme ajan onnistuneet säilyttämään asemamme ABB:n ja Wärtsilän kaltaisten globaalien toimijoiden kumppaneina ja yhteistyömme jatkuu edelleen.


Mutkaton kumppani

Junttilan mukaan Escarmat haluaa toimia asiakkaittensa logiikka- ja automaatio-osaamisen luottokumppanina.

– Haemme pitkäaikaisia kumppanuuksia, jotta voimme täydentää omalla osaamisellamme kone- ja laitevalmistajien ydintoimintaa kokonaisvaltaisesti, olipa sitten kyse automaatiosta, sähköistämisestä tai suunnittelusta. Meidän kanssamme on helppo toimia: olemme mutkattomia, helposti lähestyttäviä ja organisaatiomme on valmis reagoimaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. 

Kiinnostuitko? www.escarmat.com

Teksti: Mia Heiskanen


Escarmat

Oy Escarmat Ltd tehostaa asiakkaan toimintaa modernin automaatioteknologian ja ennakkoluulottoman suunnittelun avulla.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää