Bisnes

Haluaisitko jakaa Petra's Planetin iloista sanomaa omille markkinoillesi?

02.12.2016

Petra´s Planet on lasten brändi, jonka tuotteet rohkaisevat lapsia uteliaisuuteen turvallisessa ympäristössä. Tuoteperhe on saanut jo jalansijaa ympäri maailmaa, mutta tarjoaa edelleen mielenkiintoisia mahdollisuuksia uusille lisenssikumppaneille.


Petra´s Planet tuoteperheen taustalla on suomalainen Dramaforum Oy. 

– Petra´s Planet on hieman erilainen lasten brändi, joka on herättänyt laajaa kansainvälistä kiinnostusta, toimitusjohtaja Kimmo Kärpijoki kertoo.

Petra´s Planetin liiketoiminta nojaa vahvasti turvallisen lapsuuden ydinarvoon. 

– Petra’s Planet  kannustaa lapsia olemaan aktiivisia maailman kansalaisia tarjoamalla tuotteita ja kokemuksia, jotka vahvistavat luonnollista uteliaisuutta turvallisesti leikin kautta. 

Lisenssikumppaneille Petra´s Planet tarjoaa alustan, jonka kautta kumppani voi joko myydä tuotteita – kuten kirjoja – sellaisenaan tai kustantaa ne omalla kielellä ja toimia jakelijana.


Kasvava tuoteportfolio

Petra´s Planet brändin ympärille on syntynyt tasaisen tahtiin uusia tuotteita. 

– Kaikki lähti kirjoista, joita on painettuina ja sähköisinä versioina. Petra’s Planet -virtuaalimaailma on puolestaan turvallinen ympäristö, jossa on jo 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Sen lisäksi meillä on Bella’s Baking Blast ja Incredipets, mobiili ja tablettiapplikaatiot sekä tuoreimpia tulokkaita Petra´s Planet magazine ja musiikkialbumi.

Kiinnostuitko?

dramaforum.fi
www.petrasplanet.com

Kimmo Kärpijoki

kimmo.karpijoki@dramaforum.fi 

Puh. +358 40 576 58 01

Dramaforum

Dramaforum Oy Ltd is an independent entertainment and media company from Finland, the country of the world's best education and the home of Santa Claus.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää