Bisnes

Hangon Satama – kumipyöräliikenteen nopein yhteys Eurooppaan

28.11.2016

Kun järeämpää tavaraa pitää kuljettaa nopeasti Suomesta Eurooppaan tai toisin päin, Hangon Satama tarjoaa lyhimmän ja kustannustehokkaimman yhteyden. Sataman tehokkaat ahtaus- ja huolintapalvelut palvelevat tavaraliikennettä 24/7, vuoden ympäri. 


Hangon Satama palvelee asiakkaitaan kolmen sataman voimin. Linjaliikenteeseen keskittynyt Länsi-Satama on Suomen vilkkaimpia roro-satamia ja Ulkosatama Suomen suurin autosatama, jonka kautta saapuu noin 80 % Suomeen tuodusta autokannasta. Noin 20 kilometriä Hangosta itään sijaitsevaan Koverharin satamaan avataan tänä vuonna Peab-konserniin kuuluvan Swecem AB:n sementtituontiterminaali.   


”Hangon satama on Suomen Saksan liikenteen keskus.”


– Olemme Suomen Saksan liikenteen keskus, sillä maiden välistä liikennettä hoitaa peräti kolme suurta yhtiötä: Transfennica liikennöi Hangon ja Lyypekin väliä seitsemänä päivänä viikossa, SOL Line viitenä päivänä viikossa Hangon ja Rostockin väliä ja Finnlines sinne toiset kaksi kertaa. Saksan kautta Keski-Eurooppaan pääsee joka päivä vähintään kahdella lähdöllä, kertoo Hangon sataman toimitusjohtaja Anders Ahlvik.

– Lisäksi Finnlines kulkee Hanko-Gdynia-väliä kolme kertaa viikossa ja Helsingin ja Tallinnan ruuhkat Viron suuntaan voi välttää käyttäen Navirailin Hanko-Paldiski-reittiä. Palvelemme metsäteollisuutta, muuta teollisuutta ja kauppaa.

www.portofhanko.fi


Anders Ahlvik

Hangon Satama Oy

Toimitusjohtaja


Hangon satama

Hangon Satama on Suomen eteläisin satama, josta on nopea yhteys Keski-Eurooppaan, kaikkialle Suomeen ja Venäjälle.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää