Bisnes

Hola! Sinulleko oma Pancho Villa -ravintola?

25.09.2017

Meksikolainen ruoka maistuu suomalaisille, ja meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa ruokaravintolaketju kasvaa kohisten.


– Olemme tuplanneet ravintoloiden määrän viimeisen viiden vuoden aikana. Meillä on hyvä konsepti, mutta olemme myös yksi harvoista franchisingmallilla toimivista ruokaravintolaketjuista Suomessa. Pancho Villa ei siis ole pikaruokaravintola, operatiivinen johtaja Teemu Vanharanta selventää. 

Pancho Villa -ravintoloita on jo 26 ympäri Suomen.  

– Yrittäjälle Pancho Villa tarjoaa erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden ravintola-alalla. Konseptimme kestää hyvin suhdannevaihteluja sekä tarjoaa hyvän tuotto- ja kasvumahdollisuuden vastuulliselle yrittäjälle. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä.


HOI PÄÄKAUPUNKISEUTU JA ITÄ-SUOMI!

Yrittäjän on helppo soljahtaa osaksi Pancho Villa -maailmaa.  

– Rakennamme ravintolan avaimet käteen -periaatteella, koulutamme yrittäjän konseptin mukaiseen toimintaan ja ohjaamme toimintaa niin operatiivisesti kuin taloudellisestikin. Ravintola-alan kokemustakaan ei välttämättä tarvitse olla takataskussa. Tällä hetkellä etenkin Itä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle kaivataan uusia Pancho Villa-yrittäjiä.


EI LÄMMITTÄJIÄ, VAAN KOKKEJA

Pancho Villa on erityisen ylpeä laadukkaasta ruokatuotteestaan, joka kestää vertailun. 

Meidän keittiössämme työskentelee kokkeja, ei lämmittäjiä!


panchovilla.fi


Teksti: Mia Heiskanen

Pancho Villa

Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa on tunnelmallinen koko perheen ruokaravintola A-oikeuksin. Ravintolat toimivat franchisingtoimintamallilla.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää