Kuluttajalle

Hyvä verenkierto pienimmissä verisuonissa on avain terveyteen

27.03.2018

Verenkierron tehtävä on huolehtia niin kudosten ja elinten ravinnon- ja hapensaannista kuin aineenvaihduntatuotteiden poiskuljetuksestakin. Tämä elintärkeä aineidenvaihdunta tapahtuu pienimmissä verisuonissa eli mikroverenkierrossa.


– Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa häiriintynyttä mikroverenkiertoa, eli verenvirtausta näissä verisuonissa. Lääketieteellisenä laitteena EU:ssa sertifioitu terapialaite tehostaa kudosaineenvaihduntaa, joka puolestaan auttaa mm. kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia korjaavia prosesseja. Fysikaalista verisuoniterapiaa käytetään verenkierron parantamiseen koko kehossa ja lisähoitona paikallisesti ongelma-alueilla, kertoo Bemer Nordicin toimitusjohtaja Merja Kämpe.

Huippu-urheilijat hyödyntävät terapiaa tehokkaaseen palautumiseen. Mahdollisimman optimaalinen kudosaineenvaihdunta tukee mm. kuntoutumista. Kun sairaanhoidon kustannukset yhä kohoavat, Kämpen mukaan itsehoidon merkitys kasvaa laajemminkin. 

– Säännöllisellä käytöllä ennaltaehkäistään sairauksia, sillä suurin osa kroonisista sairauksistamme liittyy verenkiertohäiriöihin. Suurin asiakasryhmämme ovat pitkään olleet 50-70 -vuotiaat, mutta yhä nuoremmillakin on terveyshaasteita. Ihmiset eivät palaudu työpäivistään ja pitkäkestoinen stressi aiheuttaa lukuisia terveysongelmia. Istuminen on toinen suuri haittatekijä terveydelle. Kun vaikutetaan solujen hapen- ja ravinnonsaantiin, parannetaan koko terveyden perustaa ja vielä ilman haitallisia sivuvaikutuksia. 


  • BEMER Int. AG toimii yli 40 maassa
  • BEMER Nordic toimii Pohjoismaissa yli 900 yrityksen kanssa yhteistyössä


www.bemernordic.com

Bemer Nordic/Lifenet Oy

BEMER-hoito parantaa immuunijärjestelmän omaa kykyä reagoida, aktivoi vahvistamalla kehon omia säätelymekanismeja sekä tukee haavojen ja urheiluvammojen parantumista sekä kaikkia elimistön uusiutumisprosesseja.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää