Bisnes

Hyviä uutisia TONISCO Systemiltä

21.04.2017

Paineenalaisten poralaitteiden valmistamiseen erikoistunut TONISCO System palvelee saksalaisia asiakkaita entistäkin vahvempana. 


– Meillä on uudet, parannellut laitteet ja ratkaisut sekä täysin uusi teknologia, joiden avulla voimme palvella saksalaisia asiakkaitamme paremmalla palvelukonseptilla. Olemme myös vahvistaneet palveluliiketoimintaamme, sillä Jens Sojka on rautainen ammattilainen, joka toimii yhteyshenkilönä Saksassa, myyntipäällikkö Kaarlo Nisso kertoo.

Nisson mukaan Saksan toimipiste tulee vastaamaan myös uudistettujen ja hyväksyttyjen laitteiden huollosta ja koulutuksesta.

– TONISCOn Saksan markkinoilla myymät poralaitteet ovat kaikki TÜV-hyväksyttyjä

Uusi palvelu paineelliseen tulppaukseen

Jens Sojka kertoo, että yhtiöllä on nyt myös täysin uusi paineellisen tulppauksen palvelu.

– Uusi ratkaisu mahdollistaa kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkostojen muutostyöt ilman, että niistä aiheutuu häiriötä muulle verkostolle. Se tarkoittaa, että kaikki korjaus- ja saneeraustyöt sekä esimerkiksi viallisten venttiilien vaihdot onnistuvat täysin ilman käyttö- ja jakelukeskeytyksiä. Olenkin todella iloinen siitä, että TONISCO Systemin edistykselliset ratkaisut ja tekninen osaaminen ovat nyt näin kattavasti saatavilla myös Saksassa!

www.tonisco.com

kundendienst@tonisco.com

Teksti: Mia Heiskanen


Tonisco

TONISCO System Oy entwickelt und produziert Werkzeuge für die Wartung und Erweiterung von im Betrieb befindlichen Rohrleitungsnetzen. Durch die Verwendung unserer Produkte können Arbeiten am Rohrnetz ohne jegliche Betriebsunterbrechnung durchgeführt werden.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää