JELD-WENin yksi suosittu ulko-ovimalli on Function-malliston F2090 W53. Sen lasilistat on maalattu alumiinin väriseksi oven molemmin puolin.

Kuluttajalle

Ilahdu uudesta kauniista kotiovesta – ja säästä samalla energiaa

10.11.2016
Kotiin tullessa kaunis, talon arkkitehtuurin sopiva ulko-ovi ilahduttaa joka kerta. JELD-WEN-ulko-ovet ovat tyylikkäitä ja turvallisia. Lisäksi ne tuovat säästöjä ja asuinmukavuutta vähentämällä energiankulutusta ja vedontunnetta.


Laajasta ADVANCE-valikoimasta löytyy oikea tyyli ja väri joka kotiin. Function-malliston ulko-ovet sopivat modernille sisustajalle ja Classic-mallisto perinteisemmän tyylin ystäville.

Classic-malliston C1881 W91 pariovi kruunaa sisääntulon. Classic-ovissa kuviointi on sekä sisä- että ulkopuolella. 


Rohkeat ovivalinnat tuovat ilmettä kotiin 

Rohkeat värit antavat kodille persoonallisen ilmeen. JELD-WENin ADVANCE-valikoiman oviin voikin valita minkä tahansa NCS-värin ja tiettyihin malleihin pysty- tai vaakaviilun. Oven väri voi olla vaikkapa talon katon tai ikkunoiden koristelistojen väriin sointuva. Kannattaa myös hyödyntää vastavärien voimaa – punaisen talon vihreä ovi on julkisivun ihana väripilkku.


ADVANCE-valikoiman oviin voikin valita minkä tahansa NCS-värin piristämään talon ilmettä.

– Ulko-ovi on myös osa sisustusta. Siksi onkin hyvä tietää, että ovia saa myös 2-värimaalattuina, jolloin ovi sopii varmasti sekä julkisivun että eteisen ilmeeseen. Sisustukseen vaikuttaa myös se, että eteisen puolella Function-ovien pinta on sileä kun taas Classic-ovien kuviointi toistuu myös sisällä, JELD-WEN Suomi Oy:n markkinointivastaava Jenni Lipponen vinkkaa.


Energiatehokas ja turvallinen laatuovi

ADVANCE-valikoiman energiatehokkaissa 70 mm paksuissa ulko-ovissa on lämpöeristys, tuplatiivistys ja 3-kerroksinen argonkaasu-täytteinen selektiivieristyslasi. Lisäeristystä saa valitsemalla 90 mm paksun Arctic-rakenteen, jolloin U-arvo paranee entisestään.

ADVANCE-valikoiman ulko-oviin voi valita myös turvallisuutta ja käytettävyyttä parantavia lisävarusteita, kuten Abloy Sento avainpesä -vääntönupin, Yale Doorman -älylukon, murtosuojaraudan, turvalukkorungon, ovipumpun ja potkulevyn. Tiettyjä ovimalleja saa myös paloa ja ääntä eristävänä.

JELD-WEN-ulko-ovien laadusta kertoo kahden vuoden tuotetakuu ja 12 vuoden suoranapysymistakuu.

– Valikoimassamme on tyylikkäitä ja energiatehokkaita ovimalleja alkaen muutamasta satasesta aina 3500 euron premiumtason pari- oviin asti. Pyydä tarjous lähimmästä rautakaupastasi, neuvoo Lipponen. Ulko-ovien lisäksi JELD-WEN tarjoaa sisäovet ja saunanovet koteihin. 


www.jeld-wen.fi 

www.facebook.com/jeldwenovet 

fi.pinterest.com/jeldwensuomioy


Teksti: Maija-Liisa SaksaJeld-Wen Suomi Oy

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää