Soklex-lämpöperustusmuotissa ovat valmiina eristeet, antura sekä raudoitus, joita kaikkia voidaan muunnella kohdekohtaisesti.

Kuluttajalle

Kestävä ja energiatehokas teräsbetoniperustus kotiisi

16.02.2017

Soklex-lämpöperustusmuotit soveltuvat useimmille rakennustyypeille sekä lähes kaikille perustamistavoille.


Kunnon perustuksella seisova talo pysyy ryhdikkäänä ja painumatta koko elinkaarensa ajan. Soklex -lämpöperustusmuotilla valetut talonperustukset ovat tutkitusti kokonaisedullisimmat ja energiatehokkaimmat. Vaivattomuus ja nopeus ovat lisäbonuksia, sillä samalla kertaa syntyvät sekä antura että valmispintainen sokkeli. 

– Betonisydän valetaan EPS-eristekuorien sisään, jolloin sokkeli on valmiiksi eristetty. Premium-muotissa betonin keskellä on lisäksi eristelevy anturaan saakka. Näin eliminoidaan kylmäsillat, selvittää operatiivinen johtaja Esa Ruotsalainen SX Perustus Oy:stä muotin rakennetta.


Lämpöperustusmuoteilla säästöä materiaalikustannuksissa

Soklex-lämpöperustusmuotissa anturan leveys on aina vaadittua minimitasoa leveämpi. Sen ulko- ja sisäkuoret on liitetty yhteen kuorissa olevien ainutlaatuisten EPS-kennojen avulla, jolloin anturaleveydestä huolimatta säästyy sekä betonia että rahaa laudoittamalla tehtyyn valusokkeliin verrattuna. 

Soklex-lämpöperustusten valumuotit toimitetaan aina neljä metriä pitkinä elementteinä. Rakennuksen kulmat, kaaret ja erkkerit rakennetaan paikan päällä. Eristeitä, anturoita ja raudoitusta voidaan muunnella kohteen mukaan.


Teksti: Maija-Liisa Saksa


Lisätietoa: www.soklex.fi

SX Perustus

Soklex-lämpöperustus on markkinoiden energiatehokkain sekä kokonaisedullisin perustusratkaisu.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää