Kuluttajalle

Kodin turvaa edulliseen kuukausihintaan

11.10.2018

Securitasin 24Koti oli Kuningaskuluttajan vuodenvaihteessa tehdyn tutkimuksen mukaan markkinoiden edullisin valtakunnallinen turvallisuusratkaisu. 


– Asiakas maksaa palvelusta kiinteän kuukausihinnan, joka on edullisimmillaan 31,50 euroa. Kuukausimaksu sisältää hälytysjärjestelmän, huoltokäynnit, mahdolliset hälytyskäynnit ja laitteiston tiedonsiirtokustannukset. Kodin omistajan ei näin ollen tarvitse huolehtia muusta kuin turvajärjestelmän käytöstä, Securitasin asiakaspalvelupäällikkö Pekka Topp kertoo. 


Skaalautuva palvelu

24Koti -tuoteperheessä on kaksi vaihtoehtoa 24Koti ja 24Koti+, jotka molemmat skaalautuvat 30 ilmaisimeen saakka. Topp kertoo, että toimivan perussuojauksen saa 24K -peruspaketilla ja kahdella lisäilmaisimella. 

– Usein tarpeet muuttuvat muuton yhteydessä, mutta jos päivityksiä ei tarvita, järjestelmän voi siirtää ilman lisäkustannuksia uuteen osoitteeseen. 


Näppärä käyttää

24Koti turvajärjestelmää on myös helppokäyttöinen. 

– Palvelun saa ensinnäkin nopeasti nopeasti käyttöön, sillä kartoitus voidaan yleensä tehdä puhelimitse. Tarjouksen saa jo samana päivänä ja asennuskin onnistuu yleensä parin päivän varoitusajalla. Itse turvajärjestelmän hallinta onnistuu näppärästi käyttönäppäimistöllä, kaukosäätimellä tai mobiilisti älypuhelimen taikka muun mobiililaitteen kautta.


Teksti: Mia Heiskanen


Tutustu kodin turvallisuuspalveluihin:

http://www.securitas.fi/fi/turvallisuuspalvelut/kodin-turvallisuuspalvelut/24koti1/


Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää