Santas-hotellien lasi-iglujen ympärille on rakennettu Arctic Eye -konsepti, jossa asiakas voi iglua varatessaan räätälöidä matkastaan omannäköisensä kokonaisuuden.

Bisnes

Koe ainutlaatuisia Lapin luontoelämyksiä lasi-iglussa – ympäri vuoden!

28.11.2016

Haluatko kokea värikkään revontulishow’n keskellä kaamosta ylellisen lasi-iglun lämmössä tai nauttia erämaamaisemasta keskiyön auringon alla? Vai nautitko eniten ruskan väriloistosta?

 

Santa’s Hotels-ketjun ensimmäiset ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut lasi-iglut Luostolla ovat olleet valtava menestys. Niinpä yhtiö rakentaa Rovaniemelle Joulupukin Pajakylän pohjoispuolelle 80 iglua, joista 29 valmistuu jo ensi jouluksi.                        

– Luontokokemukset ja aidot elämykset lisäävät suosiotaan ympäri maailmaa, ja meidän lasi-igluissamme niistä pääsee nauttimaan ympäri vuoden. Lasi-igluissa on kylpyhuoneet, lattialämmitys, ilmastointi ja sama varustelutaso kuin tasokkaissa hotellihuoneissa, kertoo ketjun myyntijohtaja Jussi Perkkiö.


 ”Hälytysjärjestelmä herättää lasi-iglussa yöpyjän, kun revontulishow alkaa taivaalla.”


Lapin suosiosta kertoo, että Saksasta Lappiin ja Santa’s Hotelsin kohteisiin pääsee hyvin lentäen; Berliinistä suoraan Rovaniemelle ja Frankfurktista Ivaloon. Rovaniemelläkin lomaa voi viettää kaupunkielämää ja erämaata yhdistellen.

Santas-hotellien lasi-iglujen ympärille on rakennettu Arctic Eye -konsepti, jossa asiakas voi iglua varatessaan räätälöidä matkastaan omannäköisensä kokonaisuuden.

– Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme talvisaikaan ilmaisen revontulihälytysjärjestelmän. Sen ansiosta lasi-iglussa yöpyjä saa herätyksen revontulishow’n alkaessa taivaalla.

www.santashotels.fi/fi/hotelaurora/lasi-iglut

 

……………

Yhteydenottopyyntöihin yhteyshenkilö: jussi.perkkio@santashotels.fi

Jussi Perkkiö tuntee kansainvälisen matkailukentän hyvin. Hän on työskennellyt matkailualan eri tehtävissä yli kolmekymmentä vuotta. LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/jussi-perkkiö-1068b12


Santa's Hotels

Santa’s Hotels on lappilainen, helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen, mutta kuitenkin kansainvälisen tyylikäs hotelliketju.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää