THERA-Trainer mobi on moottoroitu polkulaite, jolla voidaan harjoittaa myös ylävartaloa.

Kuluttajalle

Liikkeestä elinvoimaa

01.06.2016

Liike on meille jokaiselle elintärkeää. Se ylläpitää aineenvaihdunnan, tuki- ja liikuntaelimien sekä mielen hyvinvointia. Kun normaali liikkuminen on iän tai sairauden vuoksi estynyt, THERA-Trainer mobi auttaa pitämään yllä sekä ylävartalon että alaraajojen liikettä säästä riippumatta.


THERA-Trainer mobi on moottoroitu polkulaite, jolla voidaan harjoittaa myös ylävartaloa. Sen moottori toimii joko vastuksena tai avustavana. Laitetta säädetään helppokäyttöisen valikon avulla.

- THERA-Trainer mobi on suunniteltu sairauden jälkeiseen kuntoutukseen tai kunnon ylläpitämiseen. Ylävartaloharjoituksia varten laitteessa on käsikahvat, istualtaan tapahtuvaan polkemiseen jalkakaukalot, jotka vaihdetaan helposti ja kätevästi pikalukituksella, selvittää fysioterapeutti Marjo Jännes-Malm Fysioline Oy:stä.

Saksassa valmistettuun THERA-Trainer mobin laatuun ja kestävyyteen voi luottaa. Laitetta on turvallista ja miellyttävää käyttää niin kotona kuin laitoksissa. Lisäksi koko laite on suorastaan silmänilo: se saikin designistaan alkuvuonna arvostetun Red Dot Award -palkinnon.

Pienikokoisen ja vain 13,5 kg painavan laitteen laitoskäyttöä helpottaa kätevä kantokassi.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Fysioline Oy

Fysioline on hyvinvoinnin edelläkävijä. Terveys- ja hyvinvoinnin asiantuntijayritys palvelee ja kouluttaa yli 20 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimamme kattaa Euroopan arvostetuimmat kuntosalilaitteet, fysioterapeuttiset hoitopöydät ja kuntoutusvälineet, liikuntavälineet ja -tarvikkeet sekä tehokkaat farmaseuttiset tuotteet. Suunnittelemme, myymme ja huollamme salit sekä välineistön, rahoitamme laiteinvestoinnit sekä koulutamme asiantuntijoita.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää