Bisnes

Lisää tehokkuutta ja turvallisuutta mittausautomaatiolla

01.03.2018

Langattoman IoT-teknologian avulla voidaan ohjata laitteita ja kerätä mittaustietoa entistäkin tehokkaammin. Laitteen tuottama data on analysoitavissa helposti ajasta ja paikasta riippumatta tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä. Esimerkiksi rakennustyömailla, ravintoloissa ja apteekeissa käytetään jo yleisesti automaattista lämpötilanmittausta, mikä lisää tuottavuutta ja turvallisuutta. 


Monialainen ICT-yhtiö Integral Oy tarjoaa rakentamiseen, kiinteistöjen olosuhdeseurantaan ja etähallintaan sekä kylmälaitteiden omavalvontaan IoT-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. 

– Esimerkiksi rakennustyömailla kosteus- ja lämpötila-anturimme seuraavat puolen tunnin välein jokaisen lohkon tietoja. Rakentajat ovat kiinnostuneita myös betonin lujuuden kehityksestä sekä betonin kuivumisesta siihen pisteeseen, että se voidaan pinnoittaa. Lisäksi ratkaisuillamme mitataan työmaiden virran- ja vedenkulutusta sekä paikannetaan omaisuutta, palvelujohtaja Risto Reinikka selostaa.


Tehokkuutta työvaiheiden suunnitteluun

– Olosuhdevalvonnalla ja -hallinnalla haetaan tehokkuutta ja kustannussäästöjä, kun työvaiheet voidaan suunnitella niin, että työntekijät ja koneet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan, Integralin IoT-palvelujohtaja Mojgan Otterström kertoo. 

Integralin sisäilmaseurantaan tarkoitetuilla antureilla saadaan tietoa kiinteistön ilmanvaihdon toimivuudesta ja sisäilman laadusta. Mittaustulosten perusteella voidaan päätellä tarvittavat korjaustoimenpiteet. Lisäksi yritys tarjoaa IoT-pohjaisia ratkaisuja mm. apteekkien ja ravintoloiden jää- ja kylmäkaappien sekä pakastinarkkujen lämpötilan seurantaan.

Teksti: Eila Lokka


…………………

Integral Oy

  • Espoolainen täyden palvelun ICT-talo, joka yhdistää ihmiset, tiedon ja teknologian
  • Toimitusjohtaja Anne Ebeling
  • Liikevaihto v. 2017 n. 6 M€
  • Henkilöstöä 50

www.integral.fi

Integral

Olemme täyden palvelun ICT-talo. Keskitymme ratkomaan liiketoiminnan ja digitalisoitumisen haasteita mahdollisimman kustannustehokkaasti. Valitsemme teknologian ja menetelmän aina tarpeen mukaan. Teemme ohjelmistojen käyttöönottoja, ohjelmistopalveluiden mukautuksia sekä tarvittaessa räätälöityjä täysin uusia ohjelmistoja. Uusimme myös yritysilmeitä sekä toteutamme markkinointimateriaaleja aina kotisivuista videoihin.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää