Heidi Kallioniemi testauttaa Best-Inin herkkuja Pumppu-koiralla.

Kuluttajalle

Lisäaineetonta gourmet´ta lemmikillesi

25.09.2015

Aivan kuten jokainen meistä nauttii herkullisesta ja korkealaatuisesta gourmet-ateriasta, siitä pitävät myös lemmikit. Koirat ja kissat eivät voi vastustaa suomalaisen Best-In Oy:n valmistamaa lohirisottoa, porokiusausta, luisia lihoja tai erilaisia makupaloja.


– Kotimainen, elintarvikkeiksi hyväksytyistä eläimistä peräisin oleva liha tulee meille aina tuoreena. Vilja on riisiä lukuun ottamatta suomalaista, jopa luomua. Myös kasvikset ovat pääosin Suomesta, selvittää tuotekehityspäällikkö Heidi Kallioniemi raaka-aineiden alkuperää.

Toimitusjohtaja Kalle Hakala kertoo, että Best-In Oy:n valtteja ovatkin kotimaisuus ja korkea laatu.

– Elintarviketasoiset raaka-aineet kypsennetään pastöroimalla omassa pakkauksessaan. Täysin säilöntäaineettomat tuoreateriat säilyvät jääkaappilämpötilassa kolme kuukautta, hän vakuuttaa. Kylmäketjun katkeamattomuus päivittäistavarakauppoihin taataan käyttämällä emoyhtiö Atria Oyj:n elintarvikkeiden kanssa samaa logistiikkaketjua.

Eri kokoiset sekä erilaisista allergioista kärsivät lemmikit löytävät kaikki maittavia, täysipainoisia ja luonnonmukaisia ateriavaihtoehtoja. Tuoreruokien lisäksi kuopiolainen Best-In valmistaa eläinten osista kuivattuja makupaloja  sekä Best-In-Barf –raakaruokia, jotka ovat pakastettuja lihaisia luutuotteita sekä jauhettuja lohi- tai liha-annoksia. 

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Best-In Oy

Best-In Oy valmistaa lemmikeille, erityisesti koirille ja kissoille, korkealaatuisia ja lisäaineettomia kotimaisia gourmet-tuoreaterioita, luonnollisia makupaloja sekä raaka-pakasteita.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää