Vesipullon pinnan uritukset tuovat mieleen veden pysähtymättömän liikkeen.

Bisnes

Maailman paras vesi tulee Toholammilta

28.11.2016

Keski-Pohjanmaan Toholammilla on lähde, josta paikalliset ovat aina hakeneet vetensä. 


Nyt Multialan lähteestä pulppuava SPRING-lähdevesi tunnetaan myös maailmalla, sillä se valittiin kesällä juomayritys Finn Springin pullottamana maailman parhaaksi belgialaisessa Superior Taste Award -kilpailussa. Tuomaristoon kuuluvat kansainväliset huippukokit ja sommelierit olivat sokkotestiin perustuvassa valinnassaan yksimielisiä.

– Toholammin soraharjuisen maaston alhainen mineraalipitoisuus tekee vedestämme erityisen kirkasta ja raikasta. Voitto oli silti yllätys, koska yleisesti ihmiset ovat tottuneet eurooppalaisten vesien makuun, Finn Springin hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala kertoo.

Kuluva vuosi on ollut Finn Springin juhlaa myös muotoilun saralla. Kesällä yritys sai SPRING AQUA Premium -lähdevesipullollaan pääpalkinnon arvostetun German Design Award 2017 -kilpailun pakkauskategoriassa ja se valittiin voittajaksi kansainvälisessä Pentawards-muotoilukilpailussa. Tuomarit pitivät pullon designia pohjoismaisen klassisena, kauniina ja puhdaslinjaisena. Pinnan uritukset tuovat mieleen veden pysähtymättömän liikkeen.

 www.finnspring.fi

……………

Finn Spring keskittyy lähdevesien ja lähdevesipohjaisten juomien valmistukseen ja myyntiin

päämarkkina-alueenaan Suomi, Ruotsi ja Saksa. 80 henkeä työllistävän yrityksen liikevaihto

vuonna 2015 oli 19,1 milj. euroa.

 

Teksti: Anna Väre
Finnspring

Kehittämme ja valmistamme erilaisia lähdevesipohjaisia juomia omalle SPRING-merkille sekä asiakkaiden omille merkeille. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaisia, suomalaisia, raikkaita lähdevesipohjaisia tuotteita. Työmme haluamme tehdä ympäristöä kunnioittaen ja asiakasta arvostaen.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää