Kuluttajalle

Portaat eivät estä kotona asumista

29.05.2017

Kotiportaat eivät ole este kotona asumiselle olipa kyseessä omakoti-, rivi- tai kerrostaloasunto. Porrashissin avulla kotona pärjää, eikä muuttamista tarvitse edes harkita. Se tuo uutta ulottuvuutta myös taloyhtiöihin.


Kun liikkuminen hankaloituu, se konkretisoituu ensimmäisenä kyvyssä kulkea portaissa. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä miettimään asunnon vaihtoa. 

– Porrashissi on näppärä apuväline henkilölle, jonka jalat eivät enää kestä portaiden nousemista, mutta joka muutoin pärjää kotona, projektipäällikkö Ari Maaninen porrashissejä maahantuovasta ja asentavasta Mediq Suomi Oy:stä kertoo.

– Porrashissin avulla kotoa ei ole tarpeen muuttaa pois kerrosten takia, vaan elämää voi jatkaa kuten tähänkin saakka. Se on merkityksellinen asia, jolla on vaikutusta myös henkiseen jaksamiseen. Porrashissin avulla voi kätevästi kuljettaa myös pienemmät ostokset mukanaan yläkertaan. Laite on helppokäyttöinen ja se ikään kuin ohjaa käyttäjää käyttämään laitetta oikein. Näin muistisairaankin on helppo ottaa se käyttöön. 


Uutta ulottuvuutta taloyhtiöihin

Porrashissi tuo uutta ulottuvuutta myös taloyhtiöihin.

– Porrashissi on kustannustehokas ratkaisu hissittömiin taloihin ja ARA:lta voi hakea porrashissin asennukseen esteettömyysavustusta. Se on hyvä investointi myös taloyhtiöille, joissa on hissi. Porrashissin avulla voi nimittäin ottaa paremmin käyttöön esim. ullakkotilat, mikäli hissi ei ulotu ylimpään kerrokseen.

Teksti: Mia Heiskanen


Kiinnostuitko? 

www.turvallisemminportaissa.fi

tai soita 050 429 3248 


Mediq

Mediq Suomi palvelee terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää