R&M Ship Technologies Finlandin asiakkaina on telakoita ja varustamoita, mm. Meyer Turku, RMC, Fjordline ja RCCL.

Bisnes

Risteilylaivojen kokonaistoimittajat elävät kasvun aikaa

28.04.2017

Risteily- ja autolautta-alusten valoisat näkymät tarjoavat kasvun mahdollisuuksia monelle alan toimijalle. Yksi vahvimmin kasvavista on kansainväliseen Rheinhold & Mahla -konserniin kuuluva R&M Ship Technologies Finland Oy, joka toimittaa telakkayhtiöille ja varustamoille laivojen sisustusalueita avaimet käteen -periaatteella.


Asiakkaat arvostavat kustannustehokkaita ja laadukkaita kokonaistoimituksia, joiden aikataulut pitävät. R&M Ship Technologies Finland vastaa kysyntään hyvin laajan tuote- ja palveluportfolion avulla. Toimitusjohtaja Andrus Junolaisen mukaan harva yritys maailmalla pystyy samaan kokonaisuuteen.

– Voimme hyödyntää 130 vuotta täyttävän konsernin omaa tuotantoa ja toimintoja Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Luotettavuutemme, toimintavarmuutemme ja aikatauluissa pysymisemme ovat huippuluokkaa, sillä henkilökuntamme on alansa parasta sekä erittäin motivoitunutta. Ymmärrämme myös asiakkaamme kieltä ja kulttuuria ympäri maailmaa – pohjoismaista DNA:ta unohtamatta. Laivojen sisätilojen varusteluun erikoistuneen R&M Ship Technologies Finlandin markkina-alueita ovat Pohjoismaat, Baltia, Eurooppa ja Pohjois-Amerikka. www.rm-group.com  


Teksti: Eila Lokka


R&M Ship

R&M is a global provider of individual and turnkey solutions for interior outfitting on board all types of ships and maritime applications.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää