Evacin jätevedenkäsittelyjärjestelmien avulla asiakkaat voivat kerätä ja käsitellä jätevettä sekä tuottaa siitä puhdasta vettä.

Bisnes

Suomalaisen cleantechin lippulaiva

13.02.2018

Nykyaikaiset, ympäristövastuunsa kantavat risteilyalukset kätkevät sisälleen tehokkaan koneiston, jolla kaikki laivassa syntyvä jäte ja jätevesi puhdistetaan, poltetaan energiaksi tai kierrätetään. Mereen päätyy vain puhdasta vettä. Tämän ainutlaatuisen teknologian huippuosaaja on Suomessa pääkonttoriaan pitävä Evac. 


Evac on ainoa yritys maailmassa, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen kokonaisratkaisun risteilijöiden automaattiseen veden- ja jätteenkäsittelyyn. Osaaminen näkyy markkinaosuudessa: se on lähes puolet maailman markkinoista.

– Biojäte ja wc-jätteestä puhdistuksen jälkeen jäävä liete poltetaan energiaksi ja muu kertynyt kuivajäte puristetaan jopa kymmenesosaan alkuperäisestä. Lisäksi puhtaanveden tuotantojärjestelmämme tuottavat merivedestä käyttö- ja teknistä vettä, selvittää toimitusjohtaja Tomi Gardemeister.

Ympäristöä säästävät ja vedenkulutusta merkittävästi vähentävät Evacin alipainejärjestelmät soveltuvat myös rakennusteollisuuden tarpeisiin. Esimerkiksi kauppojen kondenssivesien ja sairaaloiden erikoisjätevesien kerääminen Evacin alipainejärjestelmillä on synnyttänyt menestystarinoita.

Teksti: Maija-Liisa Saksa


Lue lisää osoitteesta: 

www.evac.com

Evac

Evac is the world’s leading provider of integrated waste-, wastewater-, and water management systems for the marine, offshore, and building industries. The company has executed over 20,000 marine and 2,000 building projects worldwide. Evac has employees in Finland, Germany, France, China, Korea, the USA, Brazil, Norway, and representatives in more than 40 countries. The company’s estimated turnover is 98 million euros in 2015.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää