Bisnes

Suomen ykköshodarikonsepti toimii

25.09.2017

Ruotsissa laitettiin ensimmäisen kerran kunnon nakkia sämpylän väliin vuonna 1932, kun ensimmäinen Sibylla avasi ovensa. Suomeen Sibylla rantautui vuonna 1997 ja kasvu on ollut etenkin viime vuosina maajohtaja Pasi Puistolan mukaan vauhdikasta. 

– Sibylla-yrittäjien määrä on jatkuvassa kasvussa ja tällä hetkellä meillä on jo yli 300 pistettä ympäri Suomen. Liikekonseptin helppous ja kannattavuus yhdistettynä laadukkaaseen tuotteeseen ja tunnettuun brändiin houkuttelee. 


HODARI ON SE JUTTU

Sibyllan tuotevalikoiman ehdoton kärki on hodari. 

– Siitä meidät tunnetaan. Fakta on se, että Suomessa ei ole muita valtakunnallisia hodarikonsepteja ja olemme siinä selkeä ykkönen. Olemme myös kansainvälinen konsepti, joten meillä on tässä segmentissä todella vahvaa osaamista ja ”trendinenää”. 


SIBYLLA ON SIELLÄ MISSÄ MIEHETKIN

Suomessa Sibyllan löytää tyypillisesti miestä ymmärtäviltä liikenneasemilta sekä jäähallien ja jalkapallostadionien kaltaisilta tapahtuma-areenoilta. 

– Periaatteemme on, että olemme läsnä siellä missä asiakkaatkin. Tutkimusten mukaan tuotteidemme suurin käyttäjäryhmä ovat miehet, joten siksi liikenneasemat ovat meille merkittävin myyntikanava. Tulevaisuudessa uskomme, että kauppakeskuksetkin ovat meille luontainen ympäristö toimia. Suomeen mahtuu vielä Sibyllan kaltaisia laadukkaita hodaripisteitä, Puistola vinkkaa.


HELPPO KONSEPTI YRITTÄJÄLLE

Mikä tekee Sibyllasta hyvän vaihtoehdon yrittäjälle? 

– Tarjoamme valmiin kokonaisratkaisun: laitteet, raaka-aineet ja markkinoinnin. Me koulutamme yrittäjän ja henkilökunnan, suunnittelemme ja jopa rakennamme toimipaikan tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Jokainen Sibylla-yksikkö räätälöidään myös aina yrittäjän ja toimipaikan mukaan, sillä avainsanojamme ovat avoimuus ja joustavuus. 

Avoimuus on lähtökohta myös silloin, kun aloitetaan molemmin puolinen tunnustelu. 

– Mikäli lähestymme yrittäjää, on hänen toimipaikkansa meidän mielestämme potentiaalinen Sibyllan tuotteille. Jos yrittäjä on itse meihin yhteydessä, sovimme aina tapaamisen paikan päälle, sillä meille on tärkeää kertoa myös rehellisesti, mikäli toimipaikassa ei ole potentiaalia. Haluamme näin varmistaa, että yhteistyökuvio on molempia osapuolia hyödyttävä. 

Puistola korostaa, että tärkeintä on yrittäjän oma innokkuus ja ahkeruus. 

– Konseptin oppii nopeasti ja jokaiselle löytyy sopiva tapa toimia. Väitän, että olipa lähtökohta mikä tahansa, Sibylla shop-in-shop tarjoaa yrittäjälle kannattavaa liiketoimintaa, sillä alkuun pääsee pienelläkin investoinnilla.Teksti: Mia Heiskanen


Minustako Sibylla-yrittäjä? 

Kysy lisää:

Pasi Puistola

pasi.puistola@atria.com 

040 022 6497

Sibylla

Sibylla on Suomen ainut valtakunnallinen pikaruokaketju, jonka tähtituote on hodari.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää