PE-LD 4-kiristemuovista valmistetut polttopuupakkaukset ovat siistejä ja helppoja avata.

Bisnes

Tunnelmallista lämpöä kätevässä pakkauksessa

28.11.2016

Takkatuli on tunnelmallinen ja energiatehokas lämmitysmuoto, jonka käyttäjät tuskailevat usein epäkäytännöllisten polttopuupakkausten kanssa. Suomalainen Ruukki Forest Oy vastaa kysyntään tuomalla Saksan markkinoille ekologisin menetelmin tuotettua, kuivaa energiatehokasta ja erittäin käyttäjäystävällisesti pakattua polttopuuta.


PE-LD 4-kiristemuovista valmistetut polttopuupakkaukset ovat siistejä ja helppoja avata. Vähän tilaa vievät pakkaukset on helppo varastoida ulos tai sisätiloihin. Pakkausmuovi on helppo kierrättää tai hävittää polttamalla.

Ruukki Forest Oy hankkii kaikki raaka-aineet lähiseudun PEFC-sertifioiduista metsistä.

– Meille on tärkeää, että polttopuu on kuivaa ja ekologisesti tuotettua, kertoo yhtiön hallituksen Puheenjohtaja Mika Herkkola.

– Yrityksen tavoitteena on olla Pohjoismaiden suurin pakatun polttopuun toimittaja, joka on luomassa jakeluverkostoa myös Saksaan.

– Etsimme tällä hetkellä Saksaan jakelijaa, jolla on riittävästi kapasiteettia. Tuotamme 1,5 miljoonaa lämmityspakettia vuodessa.

www.ruukkiforest.fi


Teksti: Maija-Liisa Saksa

Ruukki Forest

Ruukki Forest Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, jonka toiminta suuntautuu bioenergian tuotantoon. Yrityksen päätuote on laadukas pakattu polttopuu.
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää