Kuluttajalle

Tyylikäs senioriskootteri tarjoaa liikkumisen iloa talvisäässäkin

04.11.2015

Talven ja liukkaiden kelien aikaan monen ikäihmisen liikkuminen vähenee. Liikkumista voivat rajoittaa myös huono kunto sekä erilaiset tuki- ja liikuntaelinsairaudet. Moni on löytänyt ratkaisun helppokäyttöisestä senioriskootterista.


Varsinkin talven liukkailla keleillä talvirenkailla varustettu sähköskootteri on tosi turvallinen vaihtoehto, koska sen kanssa ei kaadu, kertoo senioriskoottereita myyvän Skand.fi:n markkinointijohtaja Miika Utoslahti.

Sähkötoiminen ja helppokäyttöinen skootteri toimii yhden yön mittaisella latauksella maastosta, säästä ja kuljettajan painosta riippuen 30 - 60 km. Tehokkaalla skootterilla voi ajaa huonoillakin teillä, eikä se jätä tielle jyrkässä ylämäessä.

Skootteria pitää testata omissa olosuhteissa, omilla teillä ja omissa säilytystiloissa. Siksi me annamme asiakkaillemme kymmenen päivän ilmaisen testausmahdollisuuden. Sen ansiosta yhä useampi asiakas on vakuuttunut, että skootteri ei ole vain tyylikäs, mutta myös helppokäyttöinen ja hyvä ajaa. Soitto vain meidän palvelunumeroomme 02 480 9060, niin autamme valitsemaan sopivimman mallin ja toimitamme sen kotiin asti testattavaksi - koko Suomeen!

 

Senioriskootteri kotiovelle asti käyttövalmiina - tilaa soittamalla ja nauti matkanteosta! Leijona-sähköskootterin hinta alkaen 1990€!

Skand.fi

senioriskootterit, sähköpyörät, sähköskootterit, sähköpotkulaudat
Yrityksen verkkosivut
kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää