Kuluttajalle

Vihdoinkin sähkö-sopimuksesta saa eläkeläisalennusta!

29.05.2017

Ilouutinen kaikille eläkeläisille: Oulun Energia tarjoaa ensimmäisenä Suomessa seniorisähkösopimuksen, jolla eläkeläiset saavat 70 % alennusta sähkösopimuksen perusmaksusta. 


Oulun Energian myyntipäällikkö Marika Ilmola kertoo, että alennus myönnetään uusiin kahden vuoden määräaikaisiin sähkösopimuksiin, jossa sähkön hinta pysyy koko sopimuskauden samana. 

– Sähkölaskuhan muodostuu kiinteästä perusmaksusta ja kulutuksen mukaan laskutettavasta energiamaksusta. 70 prosentin eläkeläisalennuksen saa tähän kiinteään perusmaksuun. Lisäksi asiakas maksaa sähkön siirrosta oman asuinalueensa sähköverkkoyhtiölle. 

Seniorisähkösopimuksen saa Ilmolan mukaan kaikkialle Suomeen. 

– Olemme tehneet jo tuhansia Seniorisähkösopimuksia ympäri Suomen eli vastaanotto on ollut erittäin hyvä. Tämä on mielestäni mukava tapa huomioida senioriasiakkaat, joita on Suomessa paljon. 


Hintaturvakin 70 % alennuksella

Sopimukseen kuuluu myös vapaaehtoinen lisäturva. 

– Määräaikaiseen sopimukseen voi liittää hintaturvan, jonka seniori saa myös 70 prosentin alennuksella. Se tarkoittaa, että jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana, asiakas voi tehdä yhden uuden 24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen, jolloin hän voi hyödyntää sähkönhinnan laskun.

Teksti: Mia Heiskanen


Jos Seniorisähkö kiinnostaa, kannattaa käydä Oulun Energian verkkosivuilla osoitteessa 

www.oulunenergia.fi/seniori tai soittaa asiakaspalvelunumeroon 010 287 7800 (8,80 snt/min).kampanjan etusivulle

Editor Helsinki

Olemme tarinoineet sisältömarkkinoinnin parissa jo vuodesta 2008 lähtien ja vuosi vuodelta se onkin kasvattanut suosiotaan markkinoijien parissa. 

Haluatko oman artikkelisi tai kampanjasi sivustollemme tai painettuun julkaisuun?

Kysy lisää