Höyrypuhdistuksen teho piilee höyrysuihkun ja lämpötilan yhdistelmässä. Höyry irrottaa pinttyneenkin lian ja tunkeutuu paikkoihin, joita on muutoin hankala puhdistaa.

Kuluttajalle

Perusteellinen joulusiivous onnistuu höyryllä

10.11.2016
Höyrypuhdistimella saat haastavatkin kohteet, kuten keittiön ja kylpyhuoneen, putipuhtaaksi käden käänteessä.


Mikä tekee höyrystä niin tehokkaan apukeinon kodin siivouksessa? 

– Höyry toimii todella nopeasti ja tehokkaasti, sillä se irrottaa pinttyneen ja rasvaisenkin lian sekunneissa, jolloin työlästä hankaamista ei tarvita, Kärcherin tuotekouluttaja Esa-Pekka Seppäläinen opastaa.

Höyrypuhdistuksen teho piilee höyrysuihkun ja lämpötilan yhdistelmässä. Höyry irrottaa pinttyneenkin lian ja tunkeutuu paikkoihin, joita on muutoin hankala puhdistaa. 

– Vaikka höyry pääsee pienimpiinkin koloihin, se ei silti riko paikkoja, vaan puhdistaa pinnat hellävaraisesti. 


Litralla vettä 1700 litraa höyryä

Höyryn käyttö on myös taloudellista, sillä yhdestä litrasta kraanavettä syntyy 1 700 litraa höyryä. 

– Se riittää 20 minuutin höyrypuhdistukseen, jolla puhdistaa jo pienen asunnon. Sähköäkään ei tarvita kuin veden kuumentamiseen, joten virrankulutuskin pysyy minimissä. Ja kukapa nyt haluaisi käyttää kodin siivoukseen koko päivää, joten höyrypuhdistin säästää myös aikaa. 


Syväpuhdasta ilman kemikaaleja

Höyryllä puhdistamiseen ei tarvita kemikaaleja, pelkkä vesi riittää. Se on hyvä uutinen allergikoille ja astmaatikoille, sillä höyrypuhdistuksen jäljiltä kodin pinnoille ja ilmaan ei jää pesuainejäämiä tai -höyryjä. Myös pakkausjätteen määrä vähenee. 


Vinkit joulusiivoukseen

Kärcherin höyrypuhdistimet siis jouduttavat ja helpottavat kodin joulusiivousta, sillä yksi väline käy moneen. 

– Höyrypuhdistin on tehokas väline etenkin keittiön ja kylpyhuoneen kaakelipinnoille, kaakelisaumoihin, hanoihin, altaisiin, juoksuputkiin ja hajulukkoihin. Sillä saa näppärästi puhdistettua myös uunin, liesitason ja -kuvun sekä jääkaapin, samoin lattiapinnat. Tosin on hyvä muistaa, että höyrypuhdistin soveltuu kaikille lattiamateriaaleille, paitsi öljytylle parketille ja antiikkiparketille. Joulun alla kannattaa myös höyryttää ja raikastaa mattopinnat, ja patjatkin voi hyvin käsitellä höyrypuhdistimella, sillä se tappaa tehokkaasti pölypunkit, Seppäläinen vinkkaa. 

Lisätietoa tuotteista osoitteessa: www.karcher.fi


Teksti: Mia Heiskanen


……………

Tekstiilipesuri puhdistaa kodin kangaspinnat 

Kärcher tekstiilipesuri on puolestaan näppärä väline mattojen, sohvien, nojatuolien, huonekalutekstiilien ja autonistuinten puhdistamiseen. Tiesitkö, että sitä voi käyttää myös vesi-imurina?

Kärcher

Kärcher on maailmanlaajusesti toimiva perheyritys Winnendenistä Saksasta ja maailman markkinajohtaja puhdistusteknologian saralla.
Yrityksen verkkosivut